Laden...

Huisman heeft meer seks!

Omschrijving

Recent onderzoek wijst uit dat mannen die regelmatig helpen in het huishouden vaker worden verwend door hun vrouw dan mannen die niets doen in het huishouden. Gemiddeld zegt 72 procent (!) van de Nederlandse mannen iedere dag seks te hebben als ze de handen uit de mouwen steken in het huishouden. Dit in tegenstelling tot de mannen die niets doen, van wie slechts 10 procent de kans heeft iedere dag (thuis) tussen de lakens te duiken.

72 redenen dus om de proef op de som te nemen. Afwassen schijnt nog het meest positieve effect te hebben op ‘de daad’, namelijk een stijging tot maar liefst 84 procent. Nu hebben wij een vaatwasser en alleen het dagelijks inruimen ervan heeft géén effect gehad (meting 7 dagen). Verder hebben we op de vrijdag een hulp voor ‘het grotere werk’ in schoonmaak van de toiletten en badkamers. Ok, ik laat mij natuurlijk niet uit het veld slaan, blijft toch een wetenschappelijk onderzoekje en gelet op de mogelijke resultaten de moeite van het onderzoeken waard…

Genoeg taken over; immers ook het stofzuigen alleen al schijnt tot ongekende hoogtes te leiden: namelijk 79%. De uitvoering op punten herzien & voortvarend aan het huishouden geslagen, waarbij ik gelijk maar alles heb meegepakt om het resultaat te vergroten: stofzuigen, dweilen afstoffen, ramen lappen, maar ook de culinaire hoogstandjes rollen over het aanrecht. Bijkomend voordeel is dat het huis nu ook écht schoon is ;-)

Inmiddels heb ik trouwens al wel wat taken afgestoten, want het werd me wel wat te gortig: ook ik heb zondags een rustdag nodig ;-)
Nu ik gewend ben aan zoveel seks maak ik mij toch ook ernstige zorgen. Gepland staat voor de zomerperiode een kort buitenlands reces, all inclusive welteverstaan, …
hoe moet dat dan met het huishouden… ;-)

Reviews

03/23/2018, 22:23

"Moved Permanently
https://pravdozor.net - Click here>>>"

03/18/2018, 20:14

"https://loveawake.ru/znakomstva/ - Знакомства Assisi. Сайт знакомств Assisi бесплатно, без регистрации, для серьезных отношений."

03/12/2018, 14:34

"I'm impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that's both educative and amusing,
and without a doubt, you have hit the nail on the head.
The issue is something which too few people are speaking intelligently
about. Now i'm very happy that I found this during my search for something regarding this."

Nieuwe reactie

Ondernemer binnen het netwerk Lodder & Co . Vader, At Lodder, heeft de...
De carrière gestart in de auditpraktijk bij de big-4. Na  10 jaar...
Iedereen die zich vragen stelt die verder en dieper gaan dan in...
De rust die door velen niet kan worden opgebracht wordt hier gecombineerd met...
"Niet echt een sportman" al zeg ik zelf, maar "ik geef mij ook niet snel...
Ook in deze meerdere, namelijk vijf verschillende, type mannen te...
Denken in termen van kansen en niet van problemen. Denken waarbij je kijkt...